Bİlgİ İstek Formu






 

Work and Travel

Gerekli Evraklar

1. Her bir işvereninizden aldığınız ‘last paycheck’ eğer yoksa ‘W2’ formunuz

(Katılımcılarımızın W2 formunu almak için işverenleri ile irtibata geçmesi gerekmektedir. W2 formu en erken Şubat ayı içerisinde verilebilir).

2. Sosyal güvenlik kartınızın kopyası.

3. J-1 vizenizin kopyası.

4. DS-2019 formunuzun kopyası.







Lütfen Unutmayınız!

  • Work and Travel programı İngilizce öğrenebileceğiniz,

  • Sadece para kazanabileceğiniz,

  • Yalnızca tatil yapıp eğlenebileceğiniz,

  • Lüks otellerde konaklayacağınız bir program değildir.