Bİlgİ İstek Formu






 

Work and Travel

Katılım Şartları

Work And Travel programına katılmak için;

18-28 yaş aralığında olmak,

Programa başvurulan dönemde, lisans ya da yüksek lisans programlarına tam zamanlı öğrenci olarak kayıtlı olmak, en az orta seviyede İngilizce bilmek,

Genel not ortalamasının 4 üzerinden en az 2 olması veya 100’lük sistemde 60-65 olmalıdır. (Not ortalaması 2.00'ın altında olanlar da katılabilirler ancak konsolosluk vize görüşmesi esnasında bu durumu sorgulayacaktır.)



Önemli Bilgiler!

  • Work and Travel programına lisans, yüksek lisans, hazırlık ve 4. sınıf öğrencileri katılabilir.

  • Work and Travel programı, 4 ay çalışıp 1 ay gezebileceğiniz maksimum 4 ay ABD'de kalabileceğiniz bir programdır.

  • Work and Travel programı, ingilizcenizi geliştiren ve kişisel gelişimize kattı sağlayan bir programdır.