Bİlgİ İstek Formu






 

Dil Okulu

Gerekli Evraklar

Malta Vizesi İçin Gerekli Evraklar

1. Vize başvuru ücreti: 60 Euro(Başvuru sırasında direkt olarak VFS’ye Euro olaraködenir)
2. VFS Servis ücreti: 30 Euro (Başvuru sırasında direkt olarak VFS’ye Euro olarak ödenir)
3. Eğer pasaportun adresinize gönderilmesini istiyorsanız ekstradan 10 Euro Kurye bedeli ödemelisiniz.
4. Pasaport: Malta’daki son kalış gününüzden sonra en az 3 ay daha geçerliliği olmalı. 10 seneden önce verilmiş pasaportlar kabul edilmemektedir. Yabancı ülke vatandaşlarının da Türkiye’ye dönüş tarihlerinden itibaren en az 3 ay daha Türkiye’de oturum izinlerinin olması zorunludur.
5. Vize başvuru formu : Acentamız tarafından doldurulup size verilecektir.
6. 2 adet 3.5 x 5.5 ebatında biometrik fotoğraf
7. Pasaportlarınızın işlem görmüş tüm sayfalarının fotokopileri
8. Nüfus cüzdanı fotokopisi
9. Uçak bileti rezervasyonu
10. Seyahat sağlık sigortası: Dönüş tarihinden itibaren en az 15 gün daha geçerli olması gerekir. En az 30.000 Euro teminatlı olmalı.
11. Konaklama rezervasyonu
12. Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösteren belgeler
13. Son 3 aya ait banka dökümü. Son 15 gün içerisinde işlenmiş olmalıdır.
14. Varsa araç ruhsatı ve tapu fotokopileri
15. Çalışansanız sgk giriş bildirgesi, son 3 aya ait hizmet dökümü ve son 3 aylık maaş bordroları
16. İşyerinden izin belgesi: Şirket antetli kağıdına yazılmış İşveren onay mektubu.(Sabit telefon, email, adres, imzalayan kişinin pozisyonu, göreve başlangıç tarihi, seyahat süresi, çalışanın pozisyonu)
17. Emekliler için emakli maaşlarının yattığı banka hesap dökümleri veya banka cüzdanı
18. Çiftçi ise bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi.
19. Öğrenciler için; Öğrenci belgesi, başvuru sahibi çalışmıyorsa ebeveynden ya da Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ile akrabalığını kanıtlayacak Taahhütname(orijinal olmalı, son 15 gün içinde alınmış olmalı, gidiş-dönüş tarihleri tam olarak belirtilmeli ve günlük en az 48 Euro olacak şekilde taahhüt edilen toplam tutar belirtilmeli)
20. 18 yaşın altındaki kişiler Noter onaylı Muvafakatname sunmalıdırlar.
21. Şahsi Dilekçe: Vize başvurunuzla ilgili açıklama yapmak veya iletmek istediğiniz durumları içeren Almanca ya da İngilizce yazılmış imzalı ve tarihli dilekçe.


Önemli Hatırlatmalar

  • ATLANTIC Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık, dil okulu kayıt yerleştirmelerinde okulun katalog fiyatları dışında herhangi bir ücret almamaktadır.

  • Belirtilen fiyatlar okulların orijinal kataloglarından alınmıştır.

  • Kayıt anında okulun güncel fiyatları ve özel kampanyaları geçerli sayılacaktır.

  • Bazı okullarda eğitim ve konaklama fiyatları sezona göre değişebilmektedir.

  • Temsilciliğini yapmış olduğumuz tüm okullar Malta Hükümeti tarafından onaylı okullardır.